Φούρνος Κυρίτση

Όλα άρχισαν το 1970…
Ο ξυλόφουρνος κάπνιζε αποβραδίς μέχρι να πυρώσει και να ψήσει το καρβέλι. Τότε το ψωμί πουλιόταν με το δράμι. Η πινακωτή και το χέρι ήταν τα μοναδικά εργαλεία για την παραγωγή του. Παρόλα αυτά, το μεράκι και η όρεξη ξεπερνούσαν κάθε εμπόδιο.
Τα δύσκολα χρόνια πέρασαν. Η εξέλιξη άρχισε να γίνεται σύμμαχος και να βοηθά τη δουλειά μας. Καινούργια είδη αρτοπαρασκευασμάτων γεννήθηκαν. Δεύτερης γενιάς αρτοποιοί συνέχισαν. Τα παιδιά της οικογένειας Κυρίτση πήραν στα χέρια τους την παράδοση συνδυάζοντάς την με την τεχνογνωσία αλλά πάντα με σεβασμό και το ίδιο μεράκι.
Η εξέλιξη δημιούργησε 3 νέα Αρτοποιεία. Σύγχρονα καταστήματα στα οποία ο καταναλωτής καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του. Ποιότητα –Εξυπηρέτηση– Αγάπη. Αυτό είναι το μότο μας και το βασικό χαρακτηριστικό της δουλειάς μας. Η προσπάθειά μας να γίνουμε καλύτεροι δε σταματά. Αυτό βέβαια το οφείλουμε και σε εσάς, τους καθημερινούς μας πελάτες, που μας δίνετε δύναμη και μας στηρίζετε.
Σήμερα, είμαστε υπερήφανοι να σάς συστήσουμε και την τρίτη γενιά αρτοποιών μας. Νέα παιδιά με ιδέες και ελπίδα. Ολοκληρώνουμε το διατροφικό μας φάσμα στον Φούρνο Κυρίτση. Εδώ θα βρείτε από το καφέ σας, το καθημερινό σας καρβέλι, φαγητό μέχρι και τα γλυκά μας, αποκλειστικά δικής μας παραγωγής.
Σάς περιμένουμε να συνεχίσουμε μαζί το γευστικό μας ταξίδι!
  • Client Φούρνος Κυρίτση
  • Work Corporate identity
  • Graphic Designer Andreas Messinis
Share